Federació de Ciclisme
de les Illes Balears

CICLORUTA VIA VERDA

MANACOR, MALLORCA

12 de Noviembre, 2017

INFORMACIÓN DEL EVENTO

Evento: CICLORUTA VIA VERDA

Modalidad: Marcha Cicloturista BTT

Categoría:

Fecha: 12 de Noviembre, 2017

Hora de salida: 10:30

Lugar: MANACOR, MALLORCA

OBSERVACIONES

Cicloruta per la Via Verda

La Via Verda Manacor-Artà s’omplirà de bicicletes en la CICLORUTA gratuïta que dia 12 de novembre, per segona vegada, organitza la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca, en el marc del programa «JUGAM. POSA VALORS A L’ESPORT». La Via Verda Manacor-Artà acollirà el pròxim diumenge, 12 de novembre, a partir de les 10.30 del matí, la II Cicloruta per la Via Verda, organitzada per la Direcció Insular d’Esports del Consell de Mallorca. Aquesta passejada gratuïta i no competitiva s’emmarca dins dels actes del projecte «JUGAM a les totes», que té com a objectius principals gaudir de fer esport independentment de l’edat o de la condició física dels participants.

El recorregut complet, que es podrà fer tant en bicicleta com en bicicleta de mà o en tricicle, serà de Manacor a Sant Llorenç (opcional fins a Son Carrió), amb tornada inclosa al punt d’inici. En total són 15,6 quilòmetres, on poder gaudir de la natura que ofereix el llevant de Mallorca i, a la vegada, fer esport de forma segura i saludable. A més, al final de l’activitat, els infants podran participar en activitats de promoció esportiva que oferiran els monitors de la Direcció Insular d’Esports. Gràcies a la col·laboració dels Serveis Ferroviaris de Mallorca, tots els participants a la CICLORUTA disposaran del trasllat gratuït de tren des de Palma fins a Manacor.

Només cal que us hi inscrigueu i podreu gaudir del plaer d’anar en bicicleta amb la millor companyia i en el millor entorn! Data límit d’inscripció: 9 de novembre (fins a les 22 h)

S'ha de fer la inscripció en el següent enllaç:

http://www.esportbasemallorca.net/private/ins/form...


DOCUMENTOS

CARTELL Descargar