Federació de Ciclisme
de les Illes Balears

​CAMPIONAT DE BALEARS - IV Down Urban Pollença 2017

El proper 9 de setembre se celebra per quarta vegada el Down Urban Pollença, cursa de descens amb bicicleta. Els participants podran competir a les modalitats enduro i descens. La prova consisteix en fer dues baixades amb el menor temps possible ja que guanya la cursa aquell qui hagi arribat a meta amb menor temps. Encara que es faci el circuit dues vegades, només es té en compte el temps de la baixada que ha estat menor.

Com cada any, el recorregut començarà al calvari, passarà pels carrers Guillem Cerdà Cànaves, Porquer, Creus, Monti-sion, Moro, Ramón i Picó, Temple i acabarà a la plaça Major. Al matí, de 9.00h a 13.00h, hi haurà els entrenaments lliures i la cursa començarà a les 16.00h. Tot i això, les inscripcions per a poder participar a la cursa seran a les 15.00h. Volem recordar que els corredors que vulguin entrenar el matí hauran de fer una preinscripció a les 9h.
Aquells que no estiguin federats tenen fins dijous 7 per poder treure la llicència per un dia, però NO podràm obtar al títol de Campió de Balears.
Cal destacar que enguany comptarem amb dos convidats especials, els germans Jorbà, dos riders catalans coneguts a nivell nacional i internacional ja que els dos ja han participat a diverses copes del món, un competint a la categoria elit, Guillem Jorbà, i l’altre a la categoria junior, Ignasi Jorbà.
Una altra novetat és que enguany està previst que hi hagi dues riders femenines. Una d’elles debutarà per primera vegada al circuit pollencí.

03 de Septiembre, 2017