Federació de Ciclisme
de les Illes Balears

CALENDARI SOLIDARI

Campanya federats 2018, “Si som més, podrem més”.

Aquest any com a novetat, podeu trobar a les oficines de la FCIB, un calendari solidari que hem realitzat amb l'ajuda dels col·laboradors que en ell apareixen.

Per un donatiu de 2€, pots adquirir aquest calendari, amb fotografies de proves ciclistes realitzades a les Illes Balears.

La totalitat d'aquests 2€ van destinats a col·laborar amb una Organització Sense Ànim de Lucre.

En aquesta edició seran per YES WITH CANCER.

Agrair públicament la cessió de les fotos als seus autors, especialment a Xisco Munar, Margalida Ferrer GUIDA i Joan Oliver Ramon.

Gràcies a tots.

05 de Diciembre, 2017

Última hora

  • Información: "Portes Obertes y entrenos Clubs Base" los días 19 y 26 de octubre, no habrá jornadas. Disculpen las molestias.
    04 de Octubre, 2018
  • Los Clubes que tengan categorías “BASE” a partir del 1 de octubre podrán venir a entrenar al Palma Arena los viernes de 18 a 20 horas siempre acompañados de un responsable. El Club avisará antes del viernes, enviando un correo a info@webfcib.es
    19 de Septiembre, 2018
  • “JORNADAS DE PUERTAS ABIERTAS” a partir del 1 de octubre reiniciamos las jornadas los lunes, miércoles y viernes de 20 a 22 horas. Para asistir es imprescindible inscribirse, rellenando el formulario de inscripción que aparece en nuestra web.
    12 de Septiembre, 2018