Federació de Ciclisme
de les Illes Balears

CAMPIONAT D'ESPANYA ESCOLAR DE CICLISME

A continuació teniu el llistat dels corredors seleccionats per el seleccionador de carretera Joan Horrach per assistir al Campìonat d'Espanya escolar d'infantils i cadets a Baños de Molga (Ourense) del próxim 6 a 8 de Juliol de 2018:

INFANTILS MASCULÍ: Jordi Artigues, Borja Moll, George Gray, Joan Colombran. SUPLENTS: Josep Servera, Miguel Cerdà, Joan Domingo, Adrián Diaz.

INFANTILS FEMENÍ: Ainhoa Moreno, Maria Mercé Roig, Claudia Horrach, Clara Blanco. SUPLENTS: Nayhara Monserrat, Antonia Forteza, Dahiana Hernández, Aurora Marí.

CADETS MASCULÍ: Francesc Bennàssar, Marc Terrasa, Jaume Vicens, Albert Moyà, Joshua Murphy. SUPLENTS: Joan Mascaró, Ángel Mascaró, Francisco Tejero, Miguel Calvo, Marc Dolç.

CADETS FEMENÍ: Marina Garau, Margalida Capellà, María Rosselló, Leire Moreno, Iris Gener. SUPLENT: Marta Reina.

Molta sort a tots i totes i ànims!!

29 de Mayo, 2018

Última hora

  • Los Clubes que tengan categorías “BASE” a partir del 1 de octubre podrán venir a entrenar al Palma Arena los viernes de 18 a 20 horas siempre acompañados de un responsable. El Club avisará antes del viernes, enviando un correo a info@webfcib.es
    19 de Septiembre, 2018
  • "INFORMACIÓN DE INTERÉS" Los federados/as de la categoría "PROMESAS" no tienen que hacer inscripción online. Se inscribirán siempre una hora antes de la competición en el lugar de la carrera.
    04 de Julio, 2018