Federació de Ciclisme
de les Illes Balears

SI SOM MÉS, PODREM MÉS

INICI CAMPANYA FEDERATS 2018


"SI SOM MÉS, PODREM MÉS"
Obtenint la llicència federativa gaudeixes de la teva passió amb seguretat, grans avantatges i ajudes a promocionar el ciclisme a les Illes Balears.
Gràcies als acords de la FCIB amb AIR EUROPA, BALEARIA, VELOVIAJES, CICLORED, MEDIPHARMA, MALLORCA SPORT MEDICINE de l'Hospital Sant Joan de Déu i altres col·laboradors.
La teva llicència val i aporta més, gaudeix segur i contribueix amb el ciclisme i el seu foment
SI SOM MÉS, PODREM MÉS.

"SI SOMOS MÁS, PODREMOS MÁS"
Obteniendo la licencia federativa disfrutas de tu pasión con seguridad, grandes ventajas y ayudas a promocionar el ciclismo en las Illes balears.
Gracias a los acuerdos de la FCIB con AIR EUROPA, BALEARIA, VELOVIAJES, CICLORED, MEDIPHARMA, MALLORCA SPORT MEDICINE del Hospital San Juan de Dios y otros colaboradores.
Tu licencia vale y aporta más, disfruta seguro y contribuye con el ciclismo y su fomento
SI SOMOS MÁS, PODREMOS MÁS.

04 de Diciembre, 2017

Última hora

  • Por motivos de calendario, en las siguientes fechas no habrá Jornadas de Puertas Abiertas: 6, 8, 9,16 de febrero de 2018 y 10, 12, 13 de abril de 2018
    15 de Diciembre, 2017
  • A partir de l'1 de desembre podeu començar a tramitar la llicència de la temporada 2018. Recordeu que primer s'ha de traure la llicència de club. En l'apartat de "DOCUMENTACIÓN-LICENCIAS" trobareu els formularis de sol·licitud
    01 de Diciembre, 2017